Η βραδιά ταινίας είναι ιερή και πέρα από καλούς φίλους θέλει και τις ανάλογες λιχουδιές! Για αυτό λοιπόν συγκέντρωσα και σου προτείνω κάποιες συσκευές που θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα σε αυτή τη βραδιά και θα σε κάνουν βασιλιά ή βασίλισσα του movie night!

1. Μηχανή για ποπ κορν: Οι γνώστες θα μου πείτε ότι δεν υπάρχει λόγος αγοράς της εφόσον υπάρχει ο φούρνος μικροκυμάτων. Η απάντηση είναι καταρχάς ότι δε θα φοβάσαι μην σου καούν ή μήπως δεν ψηθούν όλα. Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις ό,τι υλικό θες (εντός κάποιων ορίων) για να δημιουργήσεις μια γεύση που δεν έχει το εμπόριο. Τέλος, γιατί είναι διαδραστικό και προσδίδει μια ευχάριστη ασχολία στην ομάδα και μεγαλύτερη ανυπομονησία για το αποτέλεσμα!

2. Μηχανή για μαλλί της γριάς: Μη μου πεις ότι έχεις φάει πρόσφατα γιατί θα είναι ψέμα. Είναι δυσεύρετο και δύσκολο αν δεν έχεις αυτό το gadget, αλλά είναι μια τρομερή ιδέα για τους λάτρεις γιατί άλλωστε μετά το αλμυρό πάει το γλυκό! Θα σου θυμίσει τα παλιά όταν η γιαγιά σου σου αγόραζε στις βόλτες σας.

3. Βαφλιέρα: Εντάξει μπορεί να μην εκπλήσσεσαι γιατί είναι ευρέως διαδεδομένη. Μάντεψε όμως, δεν έχεις πραγματικά δοκιμάσει. Όταν ασχοληθείς με τα μείγματα και τα γεμίσματα και δεις τι μπορείς να κάνεις θα τρέξεις να αγοράσεις αυτό το δαιμονικό μηχανηματάκι. Αρκεί να έχεις όρεξη και μπορείς να φτιάξεις αλμυρές, γλυκές, να συνδυάσεις μείγματα, σοκολάτες και ό,τι τραβάει η ψυχή σου!

4. Ηλεκτρική κρεπιέρα:  Όλοι μας λατρεύουμε τις κρέπες αλλά πάντα κάτι χαλάει στις σπιτικές. Συνήθως κολλάνε  ή βγαίνουν κάποιες καλές και μετά τίποτα. Η λύση είναι αυτή η όμορφη συσκευή που ακούραστα θα σου χαρίσει πολλές κρέπες να τις γεμίσεις με ό,τι επιθυμείς. Είναι ευτυχία καθώς πέρα από το μείγμα δε σε νοιάζει τίποτα άλλο, το μόνο που θα κάνεις είναι να κρατάς την κρεπιέρα μέχρι να γίνει η κρέπα και βουαλά!

5. Άφησα το καλύτερο για το τέλος! Φοντί τυριών ή σοκολάτας: Μαγεία! Θα συναρπάσει τους πάντες. Διαρκώς λιωμένα τυριά για να βουτιάς ψωμάκια ή οτιδήποτε άλλο σου ταιριάζει, αλλά και διαρκώς λιωμένη σοκολάτα που κολάζει. Είναι μια συσκευή που χρειάζεται παρέα γιατί αν τη χρησιμοποιείς μόνος σου κινδυνεύεις να φας τεράστιες ποσότητες τυριών και σοκολάτας! Για αυτό προσοχή πάντα με παρέα!!!

 

Επειδή καλά χορτάσαμε με όλα αυτά αλλά πρέπει και να ξεδιψάσουμε, υπάρχει η λύση και για αυτό. Το ποτό σου θα είναι δίπλα σου καθόλη τη διάρκεια της ταινίας χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεσαι για γέμισμα για να νιώθεις καλομαθημένος σε όλα! Με τον διανεμητή μπύρας/ποτού και ταυτόχρονα ψύκτη θα έχεις όλα τα παραπάνω. Ψάξε και θα με θυμηθείς. Καλή απόλαυση.

 

Α! Ελπίζω να έχεις καλό home cinema γιατί μετά από αυτά δε θα έρχεται κανείς πραγματικά για την ταινία!

Για την απογείωση του movie night σου προτείνω τις παρακάτω πολυθρόνες κατηγορίας relax ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ RELAX-MASSAGE, οι οποίες είναι απίστευτα αναπαυτικές, μπορείς τόσο να κάτσεις όσο και να ξαπλώσεις και να απολαύσεις την ταινία σου. Ακολούθησε το link!