Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Αποστολής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, η μεταφορά  των προϊόντων πραγματοποιείται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, εντός Αττικής.

 

Για αγορές άνω των 500 ευρώ η μεταφορά των προϊοντων πραγματοποιείται ΔΩΡΕΑΝ με παράδοση στο πεζοδρόμιο σας εντός Αθηνών-Πειραιώς.

Για παραγγελίες προϊόντων που χρειάζονται συναρμολόγηση,μπορείτε να επικοίνωνησετε μαζί μας για τη καλύτερη δυνατή τιμή.

 

Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η αποστολή πραγματοποιείται μέσω μεταφορικών εταιρειών (πρακτορείων). Η παράδοση μέχρι το πρακτορείο γίνεται από εμάς ΔΩΡΕΑΝ, ενώ ο πελάτης επιβαρύνεται τα έξοδα της μεταφορικής εταιρείας.

 

Αν θέλετε να πετύχετε καλύτερη τιμή στα μεταφορικά του πρακτορείου, μπορείτε να μας υποδείξετε το πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή σας, ώστε να παραδώσουμε τα προϊόντα σας στη συγκεκριμένη μεταφορική εταιρεία.

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε υπόψιν σας κάποιο πρακτορείο, η εταιρεία METROHOME μπορεί να σας προτείνει τα αντίστοιχα πρακτορεία που επιλέγουν οι πελάτες μας, συνδυάζοντας τόσο προσιτές όσο και αξιόπιστες υπηρεσίες.

 

Σε κάθε περίπτωση και για κάθε παραγγελία, ένας εκπρόσωπός μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες!